Hindistanlı üretici bakır kablolar satın alacak

Hindistan’da otomotiv sektörü için selenoid valf üreten firma, imalatlarında kullanmak üzere Türkiye’den bakır kablolar ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hindistan’da otomotiv sektörü için selenoid valf üreten büyük bir firma, imalatlarında kullanmak üzere çok telli bakır kablolar ithal etmek istediklerini beyan ederek ilgilenen tedarikçilerden fiyat teklifleir talep etmektedir.

Hindistan 1991 yılında ticareti şeffaflaştırma yönünde ekonomik reformlar yapmaya başlamıştır. İthalat gümrük vergileri şu andaki ortalama düzey olan %10’lara kadar tedrici olarak azaltılmıştır. Fakat uluslararası standartlara göre hala çok yüksek olan bu ithalat vergileri uluslararası firmaların bu pazara satış yapmalarını engellemektedir.

Hindistan’ın büyük ölçeği nedeniyle bölgesel yaklaşımı göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Hindistan’da lokal bir varlık göstermek tavsiye edilmektedir. Şirketin bunu karşılayacak bir şubesi yoksa bir acente, dağıtıcı veya bir temsilci de kullanılabilir. Hindistan’ın büyük ve çeşitlilik gösteren bir ülke olduğu, 30’dan fazla dil konuşulduğunu düşünülürse burada bölgesel yaklaşmak iyi bir fikir olacaktır.

Hindistan ekonomisi iki farklı yapıya sahiptir. Bir yanda, orta sınıfın en zekilerini çalıştıran modern ve küresel rekabet gücüne sahip bilgiye dayalı hizmetler sektörü, diğer yanda çoğunlukla az eğitimli işgücünün çalıştığı ve rekoltesi yağışlara bağlı tarım sektörü yer almaktadır. İmalat sektörü geleneksel olarak kalitesiz mallar nedeniyle yetersiz olmasına rağmen, bu durum son yıllarda değişmeye başlamıştır.

Hindistan’ın yıllık reel büyüme verilerine bakıldığında ise, ülke ekonomisinin 2009’da %8,5, 2010’da %10,3, 2011 yılında %6,6 ve 2012’de %5,6, 2013'te %6,6, 2014'te %7,2 büyümüştür. 2013'ten itibaren yeniden ivmelenen Hint ekonomisi 2015'te ve 2016'da %7,6 oranında büyümüştür.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are one of the largest Automotive solenoid valve manufacturing company located in India.
We are looking for cable as per specification as below.
22 - AWG
Multi strand
12 core and 16 core or 18 core - 5000 meters per month
Sheathed
temperature range - -40 to 150 degree centigrade.
Please suggest the solution and if you can make it.
We are attaching the specifications and test method to check the compliance as per the standard provided by customer.
Please provide us the MOQ and prices.

http://turkishexporter.net/en/Leads/343835_automotive-cables-wholesale-import-to-india

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir