Hırvatistan’da pizzalar Türk peynirleriyle tatlanacak

Hırvatistanlı firma pizzalarda kullanılmak üzere Türkiye’den toptan peynir çeşitleri ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hırvatistanlı firma pizza tariflerinde kullanılmak üzere dökme ambalajlı peynir çeşitleri toptan ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Hırvatistan ile ülkemiz arasındaki ticaret hacmi 2002 yılında 52 milyon dolar iken 2014 yılında bu rakam yaklaşık olarak 425 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. İki ülke arasındaki dış ticaret hacmi 2002- 14 yılları arasında olarak 7 kattan fazla artmıştır. Bu yüksek oranlı artışın temelinde iki ülke arasında 1 Temmuz 2003 tarihinde yürürlüğe giren Serbest Ticaret Anlaşması yatmaktadır.

Bu bağlamda, taviz temin edilen ürünler arasında, koyun ve keçi etleri, taze domates, dondurulmuş sebzeler, fındık, taze veya kuru incir, turunçgiller, karpuz, kiraz, kuru kayısı, şeker mamulleri, çikolata, makarnalar, ekmekçi mamulleri, domates salçası, konserve edilmiş meyve ve sebzeler, ketçap ve soslar ile bira sayılabilir. Hırvatistan’a taviz tanınan ürünler arasında ise peynir, elma, mısır, şeker mamulleri, çikolata, malt hülasası, makarnalar, ekmekçi mamulleri, meyve suları, soslar, çorbalar, sular, bira ve şarap vb. ürünler bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
We are from XXXXX d.o.o. from Zagreb, Croatia.
We are interested to colaborate with you regarding buying your products and import them in Croatia.
I am interested in the prices of all your products, I want to assure you that I am talking now about big orders of products.
Please let me know as soon as possible.
We need a big order for tri kinds of cheese for pizza, in packages of 3 or 4 or16 kg.
Gouda cheese
Edmir cheese
Mozrella cheese
Best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337969_croatian-company-want-to-import-cheese-products

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir