Hyundai Türkiye'de 13 yılda lider oldu

Hyundai Assan CEO'su Kwang-Heum Um, "Müşterilerimiz artık Hyundai'nin ne kadar kaliteli bir marka olduğunun, farkına vardı" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

KOCAELİ - Hyundai Assan Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kwang-Heum Um, "Müşterilerimiz artık Hyundai'nin ne kadar kaliteli bir marka olduğunun, ne kadar yüksek performanslı, kaliteli araçlar ürettiğinin farkına vardı" dedi.

Kwang-Heum Um, Hyundai otomotiv grubunun dünyada büyük bir gelişim içinde olduğunu, bu yılın ilk 6 ayında gerçekleştirdiği 2 milyon 153 bin satış ile dünyanın en büyük 4. üreticisi konumuna yükseldiğini belirtti.

Hyundai'nin ilk 7 aylık satışları sonucunda Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markası olduğunu ve artık "Türkiye'nin otomobil markası" olarak kabul görmeye başladığını ifade eden Kwang-Heum Um, şunları söyledi:

"İlk 7 ayda oldukça başarılı sonuçlar elde ettik. Pazardan markamız, ürünlerimiz hakkında oldukça iyi geri dönüş alıyoruz. Müşterilerimiz artık Hyundai'nin ne kadar kaliteli bir marka olduğunun, ne kadar yüksek performanslı araçlar ürettiğinin farkına vardı. Bunların hepsinin geri dönüşünü satış olarak almaya başladık. Yıl sonuna kadar da bu yüksek satışımızın devam edeceğini düşünüyoruz. Yıl sonuna kadar iç pazarda yaklaşık 50-60 bin araç satışı hedefliyoruz."