IBM, 8 ilde sanal ofis kurdu

IBM'in sanal ofis uygulaması, müşterileriyle interaktif iletişim kurmayı ve illere özel hizmetler sunmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KAYSERİ - Teknoloji firması IBM, 8 ilde müşterileriyle interaktif iletişim kurmayı sağlayacak sanal ofis kurdu.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, IBM'in sanal ofis uygulaması, müşterileriyle interaktif iletişim kurmayı ve illere özel hizmetler sunmayı hedefliyor. Düzenli olarak güncellenen sanal ofiste, firmanın yerel ve genel etkinlikleri, kampanya duyuruları ve sanal ofisin bulunduğu illerdeki çözüm ortaklarının iletişim bilgileri ve başarı hikayeleri yer alıyor.

IBM'in sanal ofisleri ilk etapta, İzmir, Manisa, Denizli, Antalya, Kayseri, Konya, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hizmete girdi. www.ibm.com/tr/ adresinden ulaşılabilen illere özel sanal ofiste müşteri temsilcisiyle irtibat kurularak her türlü soru ve istek iletilebiliyor.

IBM Türk Genel Müdürü Eray Yüksek, yaptığı yazılı açıklamada, teknolojinin durmadan değiştiğini ve geliştiğini hatırlatarak, müşterileri için yeni ve akıllı sistemler geliştirerek her an ulaşılabilir olmayı amaçladıklarını belirtti.

Bu amaca ulaşmak için sanal ofisler kurduklarını ifade eden Yüksek, bu sayede Kayseri'de bir ofis binaları olmamasına rağmen, sanal ofis aracılığıyla müşterilerine tüm hizmetlerini eksiksiz sunabileceklerini vurguladı.

ibm.com Bölüm Müdürü Binnur Tunbul da, yapılan araştırmalara göre, Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli firmaların yüzde 90'ının bilgi teknolojileriyle ilgili gelişmeleri internet yoluyla takip ettiğini kaydetti.

Bu doğrultuda, yatırıma açık ve gelişmekte olan 8 pilot il seçerek sanal ofis uygulamasını başlattıklarını bildiren Tunbul, interaktif iletişim yoluyla bu illerdeki firmaların, IBM'in ve çözüm ortaklarının bir araya geldiği bir platform yaratarak, müşterilerine en uygun ürün ve hizmetleri sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Sanal ofislerin, diğer illere de yayılacağı bildirildi.