IBM Türk'ün GM değişti

IBM Türk'ün Genel Müdürlüğüne Michel Charouk'un getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 1976 yılından bu yana IBM'de çalışan Michel Charouk'un, Ekim 2009 tarihi itibariyle IBM Türk'ün Genel Müdürlüğünü yürütecek.

2006 yılının Temmuz ayından bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Eray Yüksek'in ise IBM Orta ve Doğu Avrupa Finansal Hizmetler Sektörü Direktörlüğü'ne getirildiği kaydedildi.

Michel Charouk, yeni göreviyle ilgili şunları kaydetti:

"IBM'in Türkiye'deki stratejik büyüme sürecinde böylesine önemli bir liderlik rolü üstlenmekten dolayı çok heyecanlıyım. Çok çalışkan ve yetenekli bir ekibin bir parçası oluyorum ve herkesle bire bir çalışmak için sabırsızlanıyorum. Yeni görevimde, müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımızın, inovatif ve rekabetçi olmalarının yanı sıra büyümeleri için, yeni çalışma biçimlerini ve tüm bilgi birikimimizi sunmaya devam edeceğiz."

Yeni görevini Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yürütecek olan Eray Yüksek ise "IBM Türk'e katıldığımdan bu yana müşterilerimiz, çözüm ortaklarımız ve IBM'cilerle birlikte, ülkemize ve şirketimize gerçek fayda yaratacak bir organizasyon kurmaya çalıştım.

Bugün IBM, Türkiye'de saygın bir oyuncu. Görevimi devrettiğim Michel Charouk, çabaları başarılarla kanıtlanmış mükemmel bir lider. Charouk'un liderliğinde IBM Türk'ün başarılarını sürdüreceğine hiç şüphem yok" dedi.