İngiliz müşteri bayan iç giyim ürünleri ithal edecek

İngiliz müşteri bayan iç giyim ürünleri konusunda düzenli mal temin edebilecek Türk tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de firmalarının tamamına kendilerinin sahip olduğu şubelerden bağımsız ticaret firmalarına kadar her türlü dağıtım kanalı mevcuttur. Dağıtım kanalının seçimi satılacak olan ürünün özelliklerine göre değişmektedir. Diğer taraftan e-ticaret son yıllarda yaygınlaşmıştır.

Distribütörlerin kullanımı acentalara göre daha yaygındır. Bazen firmalar farklı bölgelerde farklı distribütörler ile çalışmayı tercih edebilmektedir. Acenta, distribütör ve ana firma arasındaki yasal ilişkiler çoğunlukla AB yasalarına uygun şekilde düzenlenmiştir.

Firmalarımızın dağıtım kanalını seçerken satış sonrası destek, müşterilerinin coğrafi konumları, kanal üzerinde istedikleri kontrol oranı, finansal ve tanıtım desteği gibi konuları göz önünde bulundurmaları faydalı olacaktır.

İngiliz bir müşteri ekonomikten lüks sınıfa kadar bayan iç giyim ürünleri konusunda kendilerine mal temin edebilecek Türk tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking to source various LINGERIE LINES from Turkey, products range from affordable to luxury,
and will include Bra & Panty Sets, Babydolls and Teddies, Corsets and Basques, and sleepwear including satin camisoles.
Please include links to your websites and catologues as well as your sample policy.
OEM and ODM supply will be required.
Thanks and Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/345702_lingerie-suppliers-needed-in-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir