İngiltere alüminyum kapı ve pencerelerle ilgileniyor

İngiliz firma alüminyum pencereler ve çift katlanır kapılar ithal etmek istemekte, tedarikçilerden katalog ve fiyat listeleri talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geleneksel olarak ülkemizin çok önemli bir ticaret ortağı ve dünyanın altıncı büyük ekonomisi olan İngiltere, Türkiye’nin dış ticaretinde fazla verdiği ve ihracatını sürekli artırdığı gelişmiş ülkelerden biri olma özelliğini korumaktadır.

Türkiye 2001 yılından beri İngiltere’ye dış ticaretinde fazla vermektedir. İngiltere'ye gerçekleşen ihracatımız son 10 yılda % 78,8 artarak 10 milyar $ düzeyine yaklaşmıştır. 2015 yılında Türkiye’nin İngiltere’ye yaptığı ihracat genel madde grupları itibariyle incelendiğinde, önceki yıllara göre altın ihracatımızın çok büyük oranda artarak 1. sıraya yerleştiği, diğer madde gruplarında ise önemli bir değişiklik olmadığı gözlemlenmektedir.

İngiltere’ye ihracatta, genel olarak tekstil ve hazır giyim ürünleri, elektrikli ve elektriksiz makineler, motorlu araçlar ve parçaları, demir çelik ürünleri ihracattaki önemli madde gruplarını oluşturmaktadır. İthalatımız genel madde grupları itibariyle incelendiğinde ise en yüksek paya elektrikli ve elektriksiz makinelerin sahip olduğu görülmektedir.

İngiltere’den irtibata geçen bir firma alüminyum pencereler ve çift katlanır kapılar ithal etmek istemekte, tedarikçilerden fiyat listeleri göndermelerini talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are interested in aluminium windows and bi-fold doors.

Please send your website address and let me know if you have a price list

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335968_aluminium-windows-and-doors-required-for-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir