Irak’taki proje için güç trafoları ve panoları alınacak

Irak’ta yapımı planlanan bir elektrik dağıtım projesi işini alan bir müteahhit firma, projede kullanılacak olan transformatörler ve panoların temini için fiyat teklifi alabilecekleri Türk üreticiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Irak’ta yapımı planlanan bir elektrik dağıtım projesi işini alan bir müteahhit firma, projede kullanılacak olan transformatörler ve panoların temini için fiyat teklifi alabilecekleri Türk üreticiler aramaktadır.

Irak Özel Sektörü ülkenin dönem dönem yaşadığı siyasi, askeri ve mali sıkıntılar nedeniyle gelişememiştir.

Irak'da bulunan petrol arıtma istasyonları, petrol boru hatları, montaj fabrikaları, çimento ve demir-çelik fabrikaları, enerji santralleri devlete aittir. Özel sektörde ise marketler, dokuma tezgahları, şehiriçi nakliye, deri işleme atölyeleri, tamir-bakım-onarım atölyeleri, dikiş-nakış tezgahları ve tarıma dayalı küçük ve orta ölçekli sanayi işletmeleri ile esnaf ve sanatkarlar bulunmaktadır.

Irak'da hemen her bakanlığa bağlı devlet (sanayi/ticaret/inşaat) şirketleri bulunmaktadır. Devlet, ülkenin ihtiyaçlarını bu şirketler kanalıyla temin etmektedir. Bu şirketlerin 200 civarında olduğu ve bazılarının çok az hisselerinde (%5-10) özel şahısların payı bulunduğu bilinmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are specialized in Electrical industrial business.
Our HQ is in Egypt, with three offices in Iraq, Syria, and Jordan.
We have already win a 33/11 Substation with power transformer project.
We are required to submit our commercial offer.
This is a pilot project, there are plenty of substations in case we succeed in this project.
Kindly send us your email so I can send you the specification of the substation.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338750_substations-power-transformers-import-inquiry-from-iraq

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir