İran plastik şişe ambalajında Türk malı etiket kullanacak

İranlı bir üretici plastik şişelerde kullanılmak üzere IML etiketler satın almak istediklerini beyanla Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İranlı bir üretici plastik şişelerde kullanılmak üzere IML etiketler satın almak istediklerini beyanla Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

İran, Ekonomi Bakanlığımız tarafından 2014-2015 döneminde Hedef Ülkelerinden birisi olarak belirlenmiştir.

İran ile 1996 yılında 1 Milyar Dolar civarında olan dış ticaret hacmimiz, 2008 yılı itibarıyla 10 Milyar Dolar’ı aşmıştır. Türkiye aleyhinde seyreden dış ticaret dengesi, İran’dan doğal gaz ithalatı ile birlikte son yıllarda daha da artmış ve 2013 yılı itibarıyla 14,6 Milyar Dolar’ın üzerinde gerçekleşmiştir. 2014 yılında ise 13,7 milyar dolarlık dış ticaret hacmine ulaşılmasına rağmen iki ülke arasındaki dış ticaret dengesi Türkiye aleyhine ilerlemektedir.

2010 – 2015 yıllarını kapsayan 5. Beş Yıllık Kalkınma Planı’nın ana teması, enflasyonla mücadele ve yerli yatırımların teşvikidir. Enerji ve petrokimya sektörlerinde yerel şirketlere tanınan avantajların devam edeceği bildirilmiştir. Ancak fiyat kontrolleri ile gıda ve enerji sübvansiyonları gibi uygulamalar, hem devlet bütçesi üzerinde yük oluşturmakta, hem de özel sektöre dayalı büyümeyi kısıtlamaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

hi dear
good day
this is Mahdiye from ***** Electronic
i want iml labels for plastic bottle , the size of bottle is 80 mm H , 70 mm diameter , 35 mm bottom
please get me price as soon as possible ,
i wait for your answer
thanks & best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340394_iml-labels-for-plastic-bottle-needed-in-iran

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir