İran’dan temizlik ürünleri fason imalat talebi

İran’da hızlı tüketim ürünleri konusunda faaliyetleri olan bir şirket fason ev temizlik ürünleri, duş jeli gibi ürünler ürettirmek istediğini ve Türkiye’den üreticiler aradığını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İran’da mukim hızlı tüketim ürünleri konusunda faaliyetleri olan bir şirket fason ev temizlik ürünleri, duş jeli, şampuan vb ürünler ürettirmek istediğini ve Türkiye’den üreticiler aradığını beyan etti.

Taşıdığı büyük işbirliği potansiyeline rağmen İran ile ekonomik ve ticari ilişkilerimiz son yıllara kadar, İran'daki kapalı rejimden kaynaklanan sorunlar, yaşanan siyasi krizler, korumacı ekonomi siyaseti ve buna bağlı ithalat-ihracat kontrolü, yüksek tarifeler, tarife dışı engeller, ulaşım ve sınır kapılarındaki yetersizlikler, bankacılık sistemindeki sorunlar, İran'a komşu illerimizin sınai ve ticari altyapısının yeterince gelişmemiş olması, kara yolu ve demir yolları ağlarının yetersizliği, uçak seferlerinin sayısının düşük düzeyde kalması ve sınır kapılarında karşılaşılan sorunlar nedeni ile sınırlı kalmıştır. 2003 yılından itibaren İran ile ticari ilişkilerimiz ve karşılıklı yatırım faaliyetlerinde bir canlanma görülmektedir. Son yıllarda küçük ve orta ölçekli işletmelerin, İran'da yatırım yapmak amacı ile düzenledikleri iş gezilerinin yoğunlaştığı görülmektedir. Türk sanayicileri ve iş adamları bakımından İran pazarı cazibesini muhafaza etmektedir. Bunda Türk firmaları ile rekabet edecek Avrupa firmalarının İran'da yeterince mevcut bulunmaması da rol oynamaktadır

Ülkelerimiz arasında, ikili ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi için her iki tarafa da gerekli kararlılık ve uygun ortam sağlanmış bulunmaktadır.

Ülkemiz başlıca demir ve çelik, tekstil elyafı ve mamulleri ile otomotiv yan sanayi ürünleri ihraç ederken, ithalatımızın çok büyük bir bölümünü ham petrol ve doğal gaz oluşturmaktadır. Türk ürünleri İran pazarında rağbet görmekte olup, İran piyasasındaki Türk malı imajı olumludur.

İran’da mukim hızlı tüketim ürünleri konusunda faaliyetleri olan bir şirket fason ev temizlik ürünleri, duş jeli, şampuan vb ürünler ürettirmek istediğini ve Türkiye’den üreticiler aradığını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam,
I hope you are doing well.
XXXXX Group as a brand owner tends to produce some of products with a Turkish company.
We are working on different categories of FMCG products and our focus market is Middle East.
On this step we are going to commence with Household Cleaning Related Products.
Kindly please provide us some information about your products in details.
Your cooperation will be highly appreciated.
Thanks & Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336395_shower-gel-private-label-inquiry-from-iran

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir