Irina’nın giydiği kıyafetler yok sattı

Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan Irina Shayk’ın sunduğu kıyafetler ilk andan itibaren binlerce adet satıldı. Firmaların stokları kısa sürede tükendi ve yoğun şekilde sipariş aldılar

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Antalya’da 6 Haziran’da gerekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında podyuma çıkan ünlü top model Irina Shayk, Velvet, Delfin ve Stefano markalarına ait ürünleri sergiledi. Ünlü Kreograf Öner Evez yönetiminde tam bir görsel şova dönüşen defilenin hemen ardından Irina Shayk’ın giydiği kıyafetler, Markafoni.com ve DDFS.com adreslerinden de online olarak satışa sunuldu.

Sergilenen üç kıyafetten 10 binlerce sipariş alındı

Ürünler, satışa sunulduğu ilk andan itibaren on-line kanallardan binlerce sipariş aldı. Etkinlik sonrasında ürünlerin sergilendiği stantlar ise, alıcıların yoğun ilgisine maruz kaldı. Firma yetkilileri, 5 günlük etkinlik boyunca sergilenen üç kıyafetten 10 binlerce adet sipariş aldıklarını söylediler.

"Shayk’ın giydiği kıyafetler, dünyanın dört bir yanında kadınların üzerini süsleyecek"

Organizasyonda muhteşem bir görsel şova imza attıklarını belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Eraslan, bunun sonucu olarak; online kanallarda satışa sürülen ürünlerin neredeyse saatler içinde tükendiğini söyledi. Eraslan, “Markafoni.com’da satışa sunulan ürünler ilk andan itibarin yoğun bir satış grafiği yakaladı. Aynı şekilde kendi satış kanalımız olan DDFS.com da aynı derecede ilgi gördü. Irina Shayk’ın giydiği kıyafetler, şimdi dünyanın dört bir yanında kadınların üzerini süsleyecek.  Etkinliğe katılan yaklaşık 5 bin kişi de, defile biter bitmez bu markaların stantlarına akın etti. Firmaların stokları kısa sürede tükendi ve yoğun şekilde sipariş aldılar” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir