İş dünyasının nabzı Uludağ'da atacak

İş dünyası 25-26 Mart'ta Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş dünyasının nabzı 25-26 Mart'ta Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde atacak.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel'de dünyadan ve Türkiye'den birbirinden değerli konuşmacılar ile iş insanlarını ağırlayacak. 

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in katılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yurtiçi ve yurtdışından önemli konuşmacılar yer alacak. Silikon Vadisi yenilik ve liderlik danışmanı Navi Radjou, Malala Fund Kurucusu ve CEO'su Shiza Shahid'in yanı sıra İsveç Eski Başbakanı Fredrik Reinfeldt, Finlandiya Eski Başbakanı Esko Aho, Yunanistan Ekonomi ve Finans Eski Bakanı Yannos Papantoniou Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin konuşmacıları arasında olacak. 

TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Türk iş dünyasındaki gelişmeleri değerlendireceği Zirve'de KAGİDER Başkanı Sanem Oktar Öğüt, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut iş yaşamında kadınların rolü ve hedeflerini paylaşacak. Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Zafer Kurşun ve DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan da Zirve'nin konuşmacıları arasında yer alacak.

İş dünyasının önemli patronları Uludağ'da bir araya gelecek

Zirve, iş dünyasından önemli patronları da bir araya getirecek. Ali Koç, Ali Ülker, Begümhan Doğan Faralyalı, Hanzade Doğan Boyner, Ahmet Nazif Zorlu, Zeynep Bodur Okyay, Hüsnü Özyeğin, Haluk Dinçer, Erhan Kamışlı, Nihat Özdemir, Hamdi Akın, Muharrem Yılmaz, Mehmet Kutman, Abdülkadir Konukoğlu, Korhan Kurdoğlu, Fuat Tosyalı, Ethem Sancak, Vahap Küçük, Yüksel Yıldırım, Hüseyin Özdilek, Abdullah Kavukçu, Abdullah Kiğılı, Aziz Torun, Erden Timur, Erkut Yücaoğlu, Mustafa Taviloğlu ve Nurettin Eroğlu katılacakları oturumlarda iş dünyasının nabzını tutacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Türkiye'nin önde gelen iş insanları İlker Aycı, Agah Uğur, Ahmet C. Dördüncü, Efe Çakarel, Rami Aslan, Sani Şener, Galya Frayman Molinas, Gökhan Öğüt, Özgür Tort, Ayşegül İldeniz, Kaan Terzioğlu, Osman Zeki Özger, Ömer Yüngül, Sami Kariyo, Gamze Dinçkök Yücaoğlu, Burak Aydın, Canan Özsoy, Gamze Çuhadaroğlu, Cenk Kıvılcım, Mehmet T. Nane, Tamer Özmen, Hüseyin Gelis, Meral Kurdaş'ı misafir edecek. 

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Citibank Genel Müdürü Serra Akçaoğlu da Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde gelecekle ilgili öngörülerini paylaşacak. 

Dünyanın en önemli girişimcileri arasında yer alan Incubeema kurucusu Ali Borhani, Tiphub Africa ve Alchomy App kurucusu Amanda Spann, Khanborg Cashmere kurucusu Gantsetseg Choidon, Slickr kurucusu Maria Sanchez Munoz, Oxford Üniversitesi'ne bağlı Oxford Martin School Direktörü Ian Goldin, Spark Schools kurucu ortaklarından Ryan Harrison, Al Rajhi Holding Group Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Al Rajhi, Second Home kurucusu Rohan Anthony Silva, Vinaya Kurucusu Kate Unsworth oturumlarda konuşma yapacak.  

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türk iş dünyasının girişimci patronları Nevzat Aydın, Hasan Aslanoba, Babür Özden, Süreyya Ciliv ise girişim hikâyeleriyle Zirve'ye renk katacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde neler konuşulacak?

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, Türkiye'nin en önemli iş insanları 2023 projeksiyonunda sanayiciler için rekabet avantajlarının yanı sıra sanayinin geleceği ve sanayi 4.0 konularını farklı oturumlarda tartışacak. Büyüme ve altyapı yatırımlarında iş dünyasının en önemli isimlerinin Türkiye'nin geldiği noktayı anlatacağı Zirve'de, global Türk markalarının başarıları da konuşulacak.  

Türkiye'den ve dünyadan hayallerini örnek girişimcilik hikâyelerine çeviren iş insanlarının deneyimlerini ve başarılarını paylaşacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde dijital ekonomi ve büyüme stratejileri konusu ele alınacak. Teknoloji ve trendlerin iş dünyasına yansımalarının vurgulanacağı Zirve, sosyal sürdürülebilirlik ve tutumlu inovasyon konularında önemli konuşmacıları ağırlayacak. 

Yeni küresel düzenin ekonomiye yansımalarının anlatılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, perakende sektöründe yeni dönem ile bankacılık ve imalat sanayi arasındaki ilişki konuşulacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde 'İş Dünyasında Daha Çok Kadın' oturumuyla kadınların iş yaşamına daha aktif katılımının önemine değinilecek. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir