İsviçreli firma deri ve kumaş çeşitleri ithal edecek

İsviçreli hazır giyim firması tabaklanmış deri, kaşmir kumaş, kürk ve tekstil aksesuarları konusunda Türk tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsviçreli bir tekstil firması tabaklanmış deri, kaşmir kumaş, kürk ve tekstil aksesuarları konusunda tedarikçiler aradıklarını beyan etmenin yanında ayrıca özel proje bazlı terzilik hizmeti alabilecekleri firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

İsviçre 1960 yılında kurulan Avrupa Serbest Ticaret Birliğini (EFTA) kurucuları arasında yer almıştır. Bugün anılan birliğin İsviçre ile birlikte 4 üyesi vardır. Norveç, İzlanda ve Liechtenstein diğer üyeleridir. AB ve EFTA ülkelerinin bir araya gelerek oluşturduğu Avrupa Serbest Ticaret Bölgesi Anlaşması ile üye ülkeleri arasında Tek Pazar oluşturulması amaçlanmış ancak İsviçre yapılan referandum ile Avrupa Serbest Ticaret Bölgesi Anlaşmasına taraf olmayı reddetmiştir.

İsviçre’de dağıtım kanalları incelendiğinde perakendecilerin dikey bir yapıda entegre oldukları görülmektedir. Böylelikle merkezi bir sitem içinde alımlarını gerçekleştirmekte ve bağımsız çalışan perakendecilere karşı rekabet güçlerini artırmaktadırlar.Ülkede bağımsız çalışan perakendecilerin sayısı gün geçtikçe azalmakta ve yerlerini indirim mağazaları (magasins discount) ve süpermarketlere bırakmaktadırlar. Önde gelen perakendeciler ise kooperatif kurarak güçlenmeye çalışmaktadırlar.

İsviçre’de uzaktan satışlarda son yıllarda bir patlama yaşanmaktadır. Bu büyümede internetin yaygın kullanımı önemli rol oynamaktadır. En çok kullanılan alt gruplar ise internet (mail order), televizyon ve cep telefonu ile yapılmakta olup (televizyon ve internet aracığı ile yapılan satışlar öne çıkmaktadır. Hemen her çeşit ürün bu yolla satılmaktadır. Ülkede nüfusun %70’inin internet kullanmasının bu büyümede etkisi büyüktür. Perakende mağazalarında bulunmayan yüksek kalitedeki ve özel tasarımlı ürünler doğrudan satış yöntemi ile temin edilebilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

1. different Qualities of leather.-- price ranges at purchase point-- source of purchase/manufacturers/producers
2. different Qualities of cashmere.-- price ranges at purchase point-- source of purchase/manufacturers
3. different Qualities of fur.-- price ranges at purchase point-- source of purchase/manufacturer
5. Cost of tailoring the above per piece (it will vary for different models)
6. Price and source of accessories like thread, zips, buttons etc

http://turkishexporter.net/en/Leads/344291_cashmere-fabrics-price-request-from-switzerland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir