İzmir'de iki fuar bir arada

İZFAŞ tarafından 10-13 Nisan'da Ekoloji İzmir ve Olivtech Fuarı düzenlenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ (İZFAŞ) tarafından 10-13 Nisan'da Ekoloji İzmir ve Olivtech Fuarı düzenlenecek.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Olivtech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin işbirliğinde çeşitli odaların desteğiyle düzenlenecek.

Ekoloji İzmir-İzmir Organi Ürünler Fuarı ise Ege İhracatçılar Birlikleri, Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı desteğiyle yapılacak.

Profesyonel olarak son tüketiciye açık düzenlenen fuarlar 10-13 Nisan'da 10.00-20.00 saatleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda ziyaret edilebilecek.

Fuarlara ayrıca, İzmirli gazeteci ve çevre yazarı Ahmet Aydın Akansu da "Bin Yıllık Zeytin Ağaçları" fotoğraf sergisiyle katılacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, fuar kapsamında düzenlenecek etkinliklerin, Türkiye'de kişi başına düşen zeytinyağı tüketimini artırmaya ve organik ürünlerin daha fazla kullanılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamasını diledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir