Jawa motosiklet parçalarına Slovenya’da talep var

Slovenyalı bir müşteri Jawa ve MZ motosiklet parçaları ithal etmek istediğini, bu konuda mal alabilecekleri tedarikçiler ve üreticiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sloven iş dünyasının Türkiye pazarına yönelik ilgisi artarak devam etmektedir. Slovenya’nın nüfus ve pazar hacminin küçük olması nedeniyle, Türk firmalarında ilgi eksikliği gözlenmektedir. Slovenya’nın Orta ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri ile yoğun ekonomik ilişkileri bulunmaktadır. Özellikle Sırbistan ve Karadağ’a yönelik yatırımlarda firmalarımızın Sloven firmalar ile ortaklık kurmalarının veya işbirliği yapmalarının önemli bir avantaj sağlayacağı düşünülmektedir.

Tekstil sektöründe de söz sahibi olan Slovenya düşük maliyetleri, yüksek üretim teknolojisi ve coğrafi yakınlık faktörünün etkisiyle de İtalya’nın önde gelen markaları için fason üretim yapmaktadır.

Elektrik-elektronik ve telekomünikasyon sektöründe Slovenya dünya standartlarında üretim yapmaktadır. İnşaat sektöründe de oldukça gelişmiş ve başarılı olmuş Sloven firmaları mevcuttur. Uluslararası finansman kurumlarının desteklediği Avrupa koridorları kapsamında önemli altyapı, otoyol ve demiryolları yatırımları bulunmaktadır. Eski Yugoslavya ve BDT pazarlarına yönelik olarak işbirliği opsiyonları değerlendirilmelidir.

Slovenyalı bir müşteri Jawa ve MZ motosiklet parçaları ithal etmek istediğini, bu konuda mal alabilecekleri tedarikçiler ve üreticiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello

I would like to find and buy some Jawa and MZ parts.

Can you help me with some adresses? Or are You the producing them?

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/335974_jawa-mz-spare-parts-inquiry-from-slovenia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir