KabloTV ve Uydunet başvurularında kampanya

5 Mart-2 Mayıs arasında uygulanacak kampanya ile KabloTV ve Uydunet başvurularında abonelerden kurulum ücreti alınmayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - TÜRKSAT A.Ş, 5 Mart-2 Mayıs 2009 tarihleri arasında KabloTV ve Uydunet başvurularında abonelerden kurulum ücreti almayacak.

TÜRKSAT AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, Uydunet hizmetlerinde, "Kablosuz Modem Ücretsiz, Kurulum Ücreti Yok" sloganıyla bir kampanya başlatıldığı belirtildi. Açıklamaya göre, 5 Mart-2 Mayıs 2009 arasında uygulanacak kampanya ile KabloTV ve Uydunet başvurularında abonelerden kurulum ücreti alınmayacak.

Modem kampanyasından faydalanmak isteyen ve 1 Mbps hız ve 4 GB kotalı tarifeyi seçip 24 ay Uydunet aboneliğini taahhüt eden yeni abonelere, 2 ay süre ile 9,5 TL fiyat tarifesi uygulanacak. Kablosuz modem de ücretsiz verilecek.

Diğer yandan TÜRKSAT A.Ş Uydunet İnternet hizmetlerinde internet ücretinde de indirim kampanyası düzenledi. 1 Mbps hız ve 4 GB kotalı tarifeyi seçip 24 ay Uydunet aboneliğini taahhüt eden yeni abonelere, ilk 4 ay 9,5 TL tarifesi uygulanacak.

Kablosuz modem ve indirim kampanyalarından faydalanmak isteyen aboneler, piyasa değeri 85 TL olan ve Türkiye'nin yeni dijital TV platformu Teledünya'nın dijital "set top box"larını 49 TL peşin fiyatla alabilecek. İsteyenler "set top box"ları taksitli olarak da edinebilecek.