Kanadalı müşteri cam su şişeleri ithal edecek

Kanadalı bir müşteri çeşitli soda şişeleri ithal etmek istediğini, konteynır bazında fiyat talep ettiğini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye ile Kanada arasındaki ikili ticaret hacmi, mevcut ekonomik ve ticari potansiyelinin altında seyretmekle beraber istikrarlı bir artış eğilimi göstermektedir. İstisna yıl hariç olmak üzere artış göstermiş, 1990 yılından 2014 yılına 8 kat artmıştır. 2015 yılında Kanada’ya ihracatımız bir önceki yıla göre %29,4 oranında azalarak 670,9 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. İthalatımız ise, bir önceki yıla göre %16,1 oranında azalmış ve 929,1 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir.

Türkiye’nin Kanada’ya ihracatının %85’i sanayi, %15’i tarım ürünlerinden oluşmaktadır. Tarım ve gıda sanayi ürünleri ihracatında fındık, kuru üzüm, kuru kayısı, zeytinyağı ve kuru incir, madencilik ve sanayi ürünleri ihracatında ise altın, oto ve oto yan sanayi, demir-çelik ürünleri, mermer, karolar, hazır giyim ve ev tekstili ürünleri ön plana çıkmaktadır.

Kanada’dan ithalatımıza bakıldığında ise, ülkemizin genel ithalat yapısına paralel bir yapı gözlemlenmekte olup, genellikle hammadde ve yarı mamul ürünler ön plana çıkmaktadır. Türkiye’nin Kanada’dan ithalatının yaklaşık %80’i sanayi, yaklaşık %18’i ise tarım ürünlerinden oluşmaktadır.

Kanadalı bir müşteri çeşitli soda şişeleri ithal etmek istediğini, konteynır bazında fiyat talep ettiğini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I would like to import soda water bottles from your company to Canada.

I need plane soda bottles and with fever at the same time.

please send the price of the items and the shipment price for one container to Canada.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336039_water-bottles-requested-to-import-to-canada

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir