Karaca Metal Türkiye'nin Öncü Demir Çelik Firması

Demir Çelik Ürünlerinde Kalite Ve Ucuzluğun Adresi Karaca Metal

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

1984 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren Karaca Metal, kurumsal yapısı ile Türkiye’nin en gelişmiş demir çelik firmalarından birisidir. Her türlü demir çelik ürünlerinin satış işlerini yürüten firma kutu profil fiyatlarında ciddi indirimler uygulayarak uzun yıllardan bu yana avantajın ve kalitenin vazgeçilmez adresi olmayı başarıyor.

Uygun Fiyat Seçenekleri

Karaca Metal, tüm fiyat seçeneklerini müşterilerine açık olarak gösteren ve bu konuda müşterilerine güven yaratan bir firmadır. Firmanın resmi sitesi üzerine ulaştığınız takdirde Güncel Fiyatlar menüsü üzerinden tüm demir çelik ürünlerinin fiyatını görebilirsiniz. Bu kategorilerden trapez sac fiyatlarınıda görebilirsiniz. Üstelik burada ağırlık hesaplama kısmından alacağınız ürünün çapı ve kalınlığını girerek ağırlığı hesaplayabilir ve böylece fiyat seçeneğine de kendiniz ulaşabilirsiniz. Geniş ürün stoğu ile müşterilerine her türlü metal ürününü ekonomik fiyatlarla ulaştırmayı başaran firma, bu alandaki tüm ihtiyaçların kolayca giderilmesini sağlıyor.

Geniş İşlem Hacmi ve Eşsiz Hizmetler

Karaca Metal firması her türlü demir çelik ürününün imalatını yapan ve bunun yanı sıra kesim ve büküm işlerini yürüten bir firmadır. Sac, profil, boru, çelik hasır, yapı profilleri, hadde ürünleri ve tüm profil türlerine ait demir çelik ürünleri firma üzerinden satın alabilirsiniz. Satın alacağınız ürünleri kilogram ve metre cinsinden hesaplayan firma, sizlere en ekonomik fiyatları sunmaya çalışıyor. Piyasada 100.yılını görmek gibi bir hedefi olan firma, bu konuda da Türkiye'de ilkleri yaşayan bir kurum olmak istiyor.

Firmamızla ilgili detaylı bilgi için www.karacametal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BU BİR ADVERTORIAL'dır.