Kolombiya Türkiye'den çelik boru ithal edecek

Türkiye'den çelik boru, köşebent, sac, mil ve lama ithalatı yapacak olan Kolombiyalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kolombiya, yüzölçümü bakımından Latin Amerika ülkeleri arasında 5. büyük ülke olan Kolombiya’nın Pasifik Okyanusu’na ve Karayip Denizi’ne kıyısı bulunmaktadır.

Kolombiya’nın başlıca ihraç ürünlerini madencilik ve tarım ürünleri oluşturmaktadır. Ülkenin ihracatı ağırlıklı olarak ham petrol , taşkömüründen elde edilen katı yakıtlar, kahve , kesme çiçek, işlenmiş petrol ürünleri , altın ve muzdan oluşmaktadır.

Kolombiya’nın ithalatında ise işlenmiş petrol ürünleri, binek otomobilleri ve telefon cihazları en yüksek paya sahip ilk üç ürün grubudur. 

Türkiye'den çelik boru, köşebent, sac, mil ve lama ithalatı yapacak olan Kolombiyalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331618_steel-products-quotation-required-by-colombian-customer 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir