Kraliçe arılar Bulgaristan yolcusu

Türkiye’den kraliçe arı satın alacak olan Bulgaristan, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’den kraliçe arı satın alacak olan Bulgaristan, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. 

Dünya'da en yaygın sektörlerden biri olan bilinen arıcılık sektörü Kimya Endüstrisinden, Gıda Endüstrisine, Sağlıktan Kozmetik Endüstrisine kadar oldukça geniş alanlarda etkili olan bir sektördür.  Arıcılık sektörünün en yaygın bilinen ürünü şüphesiz baldır. Bal üretimi çoğu zaman o ülkenin arıcılık sektörü hakkında temel gösterge olmaktadır.  En fazla bal ithalatını ABD ve Almanya yaparken, ihracını en çok Arjantin ve Çin gerçekleştiriyor.

Bulgaristan' ın ünlü yoğurdu, gül yağı ve şarabı ile birlikte ülke simgesi haline gelen arı balı, Avrupa pazarlarında şifa niyetine satılıyor. Ülke, ürettiği balın dörtte üçünü ihraç ediyor. Almanya Bulgaristan' dan bal ithal eden ülkelerin başında yer alıyor. 

Türkiye’den kraliçe arı satın alacak olan Bulgaristan, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326109_looking-for-bee-queen-breeders-for-bulgaria 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir