Meksikalı firma paslanmaz çelik vana ithal edecek

Meksika’da endüstriyel tesisatlarda kullanılan malzemelerin toptancısı firma paslanmaz çelik vana çeşitleri için Türk tedarikçi firmalar aradıklarını beyan etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Latin Amerika’nın en güçlü ekonomilerinden birine sahip olan Meksika, dünyanın 14. büyük ekonomisidir. Son yıllarda ülke ekonomisindeki ağırlığı azalmakla birlikte petrol gelirleri, hala ihracat gelirlerinin %10’unu ve tüm kamu gelirlerinin üçte birini oluşturmaktadır.

Ticaretinin %90’ından fazlasını Serbest Ticaret Anlaşmaları ile yürüten Meksika’nın 45 ülkeyi kapsayan 12 Serbest Ticaret Anlaşması yürürlüktedir. Enerji maliyetlerinin azaltılması, ekonominin petrole bağımlılığının azaltılması, altyapı hizmetlerinin geliştirilmesi, rekabet ortamının iyileştirilmesi, yoksullukla ve işsizlikle mücadele, vergi gelirlerinin artırılması gibi konulara öncelik verilmektedir. 45 ülke ile imzaladığı Serbest Ticaret Anlaşmaları sayesinde dünyanın en büyük ticaret ağlarından birine ve 1,2 milyar nüfusluk bir hinterlanda sahip olmasına rağmen, Meksika’nın ihracatında ABD hala %80 pay ile ağırlığını korumaktadır.
Ekonomik faaliyetler, genel olarak başkentte yoğunlaşmaktadır. Sanayi ürünleri açısından ithalatçı/dağıtıcı firmaların merkezi Mexico City’dir.

Meksikalılar iş görüşmelerinde ana dilleri olan İspanyolca konuşmayı tercih ettiklerinden, yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesi açısından görüşmeye bir tercüman ya da İspanyolca konuşabilen bir personel ile görüşmeye katılım sağlanması tavsiye edilmektedir. Meksikalılar olumsuz görüşlerini doğrudan ifade etmeyi tercih etmeyip, “Size daha sonra dönüş yapacağım” şeklinde dolaylı yanıtlar verebilirler. Unvanlar oldukça önemlidir, unvan bilinmiyorsa hitapta Señor (Bay) or Señorita (Bayan) kelimeleri kullanılabilir. Meksikalılar iki soyadı (baba ve anne soyadı) kullanırlar.

Meksika’da mekanik tesisat, sıhhi tesisat, endüstriyel tesisatlar ve havalandırma sistemlerinde kullanılan çeşitli malzemelerin toptan satışını yapmakta olan bir firma 1” – 10” arası ölçüler için paslanmaz çelik vana çeşitleri için düzenli olarak çalışabilecekleri Türk tedarikçi firmalar aradıklarını beyan etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I would like to get information about SS Valves.
I'm looking for SS ball valves that range from 1" to 10" of diameter, mostly neumatic actuator, flanged or welded.
Let me know if this is something you can work with and I'll send the details.
Thanks in advance,
Best regards,

https://turkishexporter.net/en/Leads/347993_stainless-steel-valves-import-inquiry-from-mexico

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir