Nisanda doğalgaz ve elektriğe zam yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, nisan ayında doğalgaz ve elektriğe zam yapmadıklarını, fiyat değişikliğine gitmeyeceklerini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti’nin Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti.

Ülkede 17 aydan bu yana elektriğe de doğalgaza da zam getirilmediğine dikkat çeken Bakan Yıldız, "Bu süre içerisinde 236 defa zam haberi yaptı basın ama biz yapmadık. En son dediler ki ‘siz bunları seçimden dolayı yapmıyorsunuz.’ 28 tane Avrupa Birliği ülkesi arasında biz doğalgazı en ucuza almıyoruz ama size 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğalgazı kullandırtıyoruz" dedi.

'Zam yok'

Son zamanlarda farklı basın yayın organlarının her fırsatta hükümet ve AK Parti aleyhine yayınlar yaptığını ifade eden Yıldız, "Nisan ayında da doğalgaz ve elektriğe zam yapmıyoruz, herhangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz, popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Şu anki doğalgaz fiyatları, 2008 yılı kasım ayı doğalgaz fiyatlarından daha düşüktür.” şeklinde konuştu.