Otokar, 100 adet treyler teslim etti

Şirket, Eyüp Lojistik için ürettikleri 100 adet treyleri törenle teslim etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde Otokar tarafından Eyüp Lojistik Kara ve Deniz Nakliyat Tic. AŞ için üretilen 100 adet treyler, törenle teslim edildi. 

Otokar Aş İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı törende konuşarak,  Otokar olarak terzi üslubuyla çalıştıklarını belirterek, müşteri taleplerine göre araçları dizayn ettiklerini söyledi. Tokatlı, Otokar olarak 45 yıldır hizmet verdiklerini kaydederek, 45. yıl anısına uygun olarak ürün teslimatlarına hızla devam ettiklerini ifade etti. Otokar olarak tek seferdeki en büyük parti mal teslimini yaptıklarını bildiren Tokatlı, şöyle konuştu: 

"Yıllardan beri çalışmaktan zevk aldığımız Eyüp Lojistik Firması'na 100 adet semi treyler teslim ediyoruz. Bu, bizim için gurur verici bir olay. Teslim edeceğimiz 100 aracı arka arkaya bağladığınız zaman Boğaziçi Köprüsü'nü geçebilecek uzunluktadır. Otokar olarak terzi üslubuyla çalışarak müşteri taleplerine göre araçlarımızı dizayn ve imal ediyoruz. Bunun semeresini de alıyoruz. Bu teslimatla beraber 2008 yılındaki hedeflerimizi tutturma yolunda önemli bir yol katettiğimizi söyleyebilirim." 

 

Lojistiğe 13 milyon euro yatırım

 

Eyüp Lojistik Kara ve Deniz Nakliyat Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise yılbaşında ekonominin olumsuz yönde gideceğini düşünmelerine rağmen, büyük bir yatırım yapmaya karar verdiklerini söyledi. Uzun yıllardır Otokar ile çalıştıklarını kaydeden Bartık, şöyle konuştu: 

"Fruehauf marka ürünleri kullanmaktan memnunuz. O yüzden gözümüzü kırpmadan yüz tane almayı uygun gördük. Ürünlerin hem satışından hem satış sonrasından, hem de kullanımından son derece memnunuz. Bu yıl lojistik sektöründe çok fazla yatırım olacağını düşünmüyoruz. Genelde firmalar küçülme ve verimlilik artışına gidiyor. Biz işimize olan inancımızla bu yatırımları yapıyoruz. Treylerlerle birlikte araçlar da alıyoruz. Bu araçların projeleri hazır. Yeni sahalar ve ülkeler açıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz." 

Bartık, treylerlere 3 milyon euro yatırım yaptıklarını belirterek, 2008 yılı lojistik sektörü yatırımlarının 13 milyon euroya ulaştığını sözlerine ekledi.