Oyakkent konutlarının teslimine başlandı

İstanbul'un Başakşehir İkitelli bölgesinde 12 bin konut olarak planlanan ve OYAKKENT adı verilenprojenin birinci etabında bin 96 konut yer alıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - OYAK İnşaat, OYAKKENT projesindeki ilk etabın konutlarını hak sahiplerine teslim etmeye başladı.

OYAK İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Başakşehir İkitelli bölgesinde 12 bin konut olarak planlanan ve OYAKKENT adı verilenprojenin birinci etabında bin 96 konut yer alıyor.

Açıklamaya göre, Türkiye'de bir ''ilk'' olarak konutlar, hak sahipleri adına kat mülkiyetli tapuları alınmış, elektrik, su ve doğal gaz abonelik işlemlerinin tümü tamamlanmış ve kullanıma hazır şekilde teslim ediliyor.

OYAKKENT projesi, her dairesinde kombi, salonda split kliması, ankastre cihazları, modüler mutfak ve banyo dolapları, çelik daire kapısı ve laminat parke yer döşemeleri ile bitkisel peyzajı yapılmış yeşil alanları, kent mobilyaları, spor alanları, çocuk oyun alanları, açık otoparkları, bariyerli site girişi ve 24 saat güvenlik hizmeti sunuyor.

Açıklamaya göre, İkitelli OYAKKENT ikinci etap kapsamında da 24 blok bulunuyor. Her bir blokun 12 veya 13 kattan oluştuğu ve 1 1, 2 1, 3 1 ve 4 1 konut tiplerinin yer aldığı bloklarda konutların net kullanım alanları yaklaşık 53 metre kare ile 140 metre kare arasında değişiyor.