Pakistan'dan fayans talebi

Pakistanlı bir ithalatçı firma Pakistan devletinin koyduğu Çin menşeli fayans ürünlere ithalat kotası sebebiyle Türkiye’den fayans ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Pakistanlı bir ithalatçı toptancı firma Pakistan Ulusal Gümrük Tarife Komisyonunun uygulamaya koyduğu Çin menşeli fayans ürünlere ithalat kota uygulaması dolayısıyla Türkiye’den aylık 50 konteynır civarında fayans ithal etmek istediklerini, şu an için 60x60 cm ebat ve 8.9-9.2 mm aralığındaki kalınlıkta beyaz, süper beyaz, bej, gri gibi renklerde fayans çeşitleri için fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam
As Pakistan Govt. has imposed 60% Dumping Duty on Chinese origin tiles if you have any good commercial quality please let us know
We need around 25-50 containers per month for porcelain floor times commercial grade size 60x60 mm thickness 8.9 - 9.2mm light colors white, super white, Ivory, Beige, Grey, Crystal, Bulati, Soluble Salt etc
please quote FOB and CIF both with colors plain no design, each shipment will be around 5-10 containers each lot
Thanks for your kind cooperation, we look to your early good news
Note: In case if you have any stock for light colors please let

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/351509_porcelain-tiles-wholesale-import-inquiry-from-pakistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir