”Paro, 16,4 milyon üyeye ulaştı”

Koç Grubu Paro GM Fadıllıoğlu, paropuanın dakikada 116 YTL kazandırdığını belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İZMİR - Koç Grubu Paro Genel Müdürü Tuğrul Fadıllıoğlu, ilk defa 2002 yılında işlem gören paronun bugün 16.4 milyon üyeye ulaştığını, paropuanın şu anda dakikada 116 YTL kazandırdığını bildirdi.

EÜ'den yapılan açıklamaya göre, Ege Sanayici ve İşadamları Derneği'nin katkılarıyla Ege Üniversitesi (EÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği "7. Girişimcilik Haftası" etkinliklerine konuk olan Fadıllıoğlu, girişimcilik ve lider özellikleri konusunda üniversite öğrencilerine bilgi verdi.

Paro'nun farklı sektörlerden şirketleri içeren, üye tüketicilere ve üye şirketlere ekstra kazandırmayı hedefleyen müşteri sadakat programı olduğunu dile getiren Fadıllıoğlu, şöyle devam etti:

"Bu programın temeli her müşteriye verilen akıllı kart ile belirli müşteri profili oluşturup kişiyi ilgili şirketler ile buluşturmak. Programın bir diğer özelliği akıllı kart ile yapılan alışverişlerde kazanılan paro puan ile müşterinin kampanyalardan yararlanmasını sağlamaktır. İlk defa 2002 yılında işlem gören paro bugün 16.4 milyon üyeye ulaştı. Paropuan şu anda dakikada 116 YTL kazandırıyor. Program dahilinde Arçelik, Ford, Opet, Aygaz, Yamaha ve birçok büyük şirket bulunmaktadır. Son dönemde Fenerbahçe de programa katılarak Fenerbahçekart oluşumunu gerçekleştirdi."