Polonya bornoz ithal etmek istiyor

Polonyalı firma bayanlar için kapşonlu bornoz çeşitleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Polonyalı bir firma bayanlar için kapşonlu bornoz çeşitleri ithal etmek istediklerini, buna dair üreticilerden farklı gramajlar için fiyat teklifleri talep ettiklerini beyan etti.

Ülkede büyük bir bölümü hazır giyim sektöründe olmak üzere yaklaşık olarak 150 Türk firması faaliyet göstermektedir. Bavul ticareti ile başlayan, sonraları ise toptan satışa geçen bu firmaların yine büyük bir bölümü İstanbul Laleli-Merter piyasasından mal getirmekte ve Polonya’daki ithalatçılar olarak da yine kendi firmaları gözükmektedir.

Uzun yıllardır Polonya pazarında en önemli ihraç kalemi olan tekstil ve konfeksiyon mamullerinde Çin ve Hindistan gibi Asya ülkelerinin artan rekabeti ile karşılaşılmaktadır. Bu itibarla, firmalarımızın bir yandan büyük AB firmalarının rekabetine hazır olmaları, diğer yandan da markalı ve kaliteli ürünlerle Polonya pazarına girmeleri mevcut pazar payının korunması açısından giderek daha fazla önem kazanmaktadır. Bu noktada, Polonya’da artan gelir seviyesine bağlı olarak batı mal ve standartlarına yönelindiği de göz ardı edilmemelidir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
We are looking for a long term business cooporation.
We are looking for a classy, comfy, warm, double faced snowwhite bathrobe.
The bathroobe should have a hoodie.
The bathrobe should be a female style.
The bathrobe should have large pockets.
Please give me your price offer for 500 and 1k pcs.
What's your lead time?
Best Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338154_hooded-bathrobes-to-import-to-poland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir