Polonyalı müşteri kontakt lens ithal edecek

Polonya’da online satış yapan müşteri, Türkiye’den kontakt lens çeşitleri ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiğini belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Polonya’da online satış yapmakta olan bir müşteri, Türkiye’den kontakt lens çeşitleri ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiğini belirtmektedir.

Polonya ekonomisini etkileyen en önemli gelişme, 1 Mayıs 2004 tarihinde gerçekleşen AB tam üyeliğidir. Polonya’nın AB’ne katılım öncesi ekonomi politikası, hızlı ekonomik büyüme, işgücü piyasasını canladırma ve istihdamı artırma ve ülkenin kalkınması için AB fonlarının etkin kullanımı üzerinde odaklanmıştır. Bu hedeflere ulaşılabilmesi açısından, girişimciliğin geliştirilmesi, inovasyon, altyapının iyileştirilmesi, kırsal kalkınma, merkezi otoritenin yerel yapılara devredilmesi, devlet mülkiyetindeki işletmelerin özelleştirilmesi ve yeniden yapılandırılması yöntemleri üzerinde durulmuştur.

Ülkede AB fonları kaynaklı alt yapı yatırımlarının devam etmesi, doğrudan yabancı sermayenin Polonya pazarına olan ilgisinin devam etmesi ve tüketim harcamalarının diğer Avrupa ülkelerine göre mali krizden nispeten daha az etkilenmesi gibi nedenlerden ötürü, Polonya ekonomisinin önümüzdeki dönemde de pozitif büyümesi muhtemeldir.

Polonya’da online satış yapmakta olan bir müşteri, Türkiye’den kontakt lens çeşitleri ithal etmek istediğini ve fiyat teklifi talep ettiğini belirtmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I am the owner of an online store with contact lenses.
I am interested in the price of contact lenses in your offer.
Shipping to Polish.
Thank you greetings

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337421_contact-lenses-price-request-from-poland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir