PRNet, yeni ürünü M-Suite'i tanıttı

Yönetim Kurulu Başkanı Metin, yeni hizmetleriyle daha interaktif bir veri tabanı, daha interaktif bir PRNet sunduklarını belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dijital medya takip şirketi PRNet, yeni hizmet modelini ve bu hizmetin ilk ürünü M-Suite'i tanıttı. 

Garajistanbul'da düzenlenen etkinlikte konuşan PRNet Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Metin, medya takibi ile analizi kullanılır hale getirme çalışmalarının 8 yıl sürdüğünü dile getirdi. TÜBİTAK'tan akreditasyon ile 2 hafta önce ISO belgesi aldıklarını aktaran Metin, yeni hizmetleriyle tüm arşivlerini açık hale getirdiklerini ve daha interaktif bir veri tabanı, daha interaktif bir PRNet sunduklarını belirtti. 

Metin, 400'ün üzerinde müşteriye hizmet verdiklerini kaydederek, M-Suite'in 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren kullanımda olacağını bildirdi. 

Verilen bilgiye göre, PRNet, 22 milyon haber/yazı ile Türkiye'nin "en geniş" dijital basın arşivine sahip bulunurken, 2 binin üzerinde kurum adı, 5 binin üzerinde marka, 2 bin 500 kurumsal temsilci ve 39 sektör bazında veri üretiyor. PRNet'in müşterilerine yönelik devreye soktuğu yeni hizmet modelinin ürünü M-Suite, ulusal, uluslararası ve yerel medya mecralarını sürekli takip ve analiz edip, marka ve kurum anlayışının yanı sıra kurumun teknolojik öngörülerini de uyguluyor.   Sistem ile 82 bin saatlik televizyon arşivine online olarak ulaşılıyor, 2 binin üzerinde web sitesi takip ediliyor, aylık 95 bin haber/yazı analizi ile kurumsal itibar ölçümleniyor, günlük, haftalık ve aylık medya raporları online olarak görülebiliyor ve cep telefonundan mobil olarak medya takibi yapılabiliyor.