Protel, grup şirketlerini tek çatı altında birleştiriyor

20. yılını kutlama toplantısında, Protel'in 2008 yılı cirosunun 13 milyon 350 bin dolar olduğu dile getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Protel, grup şirketlerini tek çatı altında birleştirmeye hazırlanıyor.

The Marmara Pera Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında, Pos, Protel ve Profinans şirketlerinin, 2009 yılı sonundan itibaren tek bir çatıda ve Protel markası altında bir araya geleceği bildirildi. Faaliyetlerine 1989 yılında ve 3 kişiyle başlayan ve şu anda 120 kişilik bir ekiple hizmet veren grubun, birleşme kararıyla, daha kurumsal bir yapıya sahip olmasının hedeflendiği belirtildi.

Protel'in 2008 yılı cirosunun 13 milyon 350 bin dolar olduğu dile getirilen toplantıda, 2009 yılı için ise şirketin 13,5 milyon dolar ciroyu hedeflediği kaydedildi.

Protel Yönetim Kurulu Başkanı Metin Arghan, Protel'in sektörde sahip olduğu 20 yıllık bilgi ve deneyimi, müşterilerine daha etkin çözümler yaratmak için kullanmaya devam edeceklerini ifade ederek, ''İşletmelerin sadece günlük ihtiyaçlarına değil, uzun vadeli stratejilerine destek veren çözümler sunuyoruz. Bu bağlamda bugüne dek olduğu gibi 2009 yılında da işletmelerin uzun vadeli stratejik iş ortağı olmaya devam etmeyi planlıyoruz'' diye konuştu.

Protel'in gelecek döneme yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Protel Genel Müdürü Serhat Araşan ise strateji olarak, krizin sıkıştırdığı pazarlara yazılımlarını servis olarak sunacaklarının altını çizdi.

Protel Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Sıcakkanlı da krize rağmen satış gelirlerini artırarak turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelere verimlilik artırıcı çözümler sunmaya devam edeceklerini belirterek, hizmet ve ürünlerini kiralama uygulamasına geçtiklerini bildirdi.