"ArayanaDinlet” servisi yenilendi

Yenilenen servis, yeni abone olanlara ilk ay ücretsiz sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Yenilenen "ArayanaDinlet" servisi, Vodafone abonelerini arayanlara standart ton yerine, komik içerikler, yüzlerce sanatçıdan şarkı alternatifleri dinleme imkanı sunuyor.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamada, Warner Music kataloğunu da Türkiye'de "ilk" kez Vodafone'lulara açan ArayanaDinlet servisinin, yeni abone olanlara ilk ay ücretsiz sunuluyor. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vodafone, arayanları dııt tonuyla bekletmekten sıkılan veya telefonunun çalma tonunu kişiselleştirmek isteyenlere, ArayanaDinlet servisini sunuyor. Serviste, binlerce popüler şarkının yanı sıra, Mahşer-i Cümbüş, Nuri Alço, Hopdedik Ayhan ve Fuat Ergin’den komik içerikler yer alıyor.

Kişiye özel, gruba özel, günlere ve saate özel tanımlama seçenekleri bulunan ArayanaDinlet servisinde müzik kutusu yaratarak "shuffle play" özelliğinden yararlanmak da mümkün. Ayrıca Warner Music kataloğu da Türkiye'de ilk kez Vodafone'un ArayanaDinlet servisinde yer alıyor.

ArayanaDinlet servisini kullanabilmek için servise www.vodafone.com.tr, Vodafone live!, 7060 SMS numarası, 7060 Sesli Yanıt Sistemi, Vodafone Müşteri Hizmetleri (4440542) ve Vodafone Shop'lar aracılığıyla abone olmak yeterli. İlk ay boyunca ücretsiz sunulan servis, diğer aylarda faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 1,5 YTL, kontörlü hatlar içinse 12 kontörden ücretlendiriliyor. Servise abone olanlara, bir içerik Vodafone tarafından ücretsiz olarak yükleniyor. Bunun dışında satın alınan 6 ay kullanımlık her ArayanaDinlet içeriği, 2 YTL / 16 kontörden ücretlendiriliyor."