"Primeclass'ta 2009 hedefimiz 12 milyon yolcu ağırlamak"

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bildiricioğlu, Primeclass ve Havaş Turizm ile 2009 yılı hedeflerinin büyüdüğünü söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, Primeclass'ta 2009 hedeflerinin 12 milyon yolcuyu ağırlamak olduğunu bildirdi.

TAV Havalimanları Holding'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, kişiye özel CIP hizmeti ''Primeclass'' ve turizm acentası Havaş Turizm ile EMITT 2009 Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılarak sektör temsilcileriyle bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, Primeclass CIP Servis ve Havaş Turizm'in, sektörün önemli markaları haline geldiğini kaydetti. Primeclass ve Havaş Turizm ile 2009 yılı hedeflerinin büyüdüğünü ifade eden Bildiricioğlu, şunları kaydetti:

''Geniş bir yelpazeye hizmet veriyoruz, bu geniş yelpaze içindeki kişilerin günlük, anlık yoğunluklarını, taleplerini, beklentilerini, ihtiyaçlarını, eğilimlerini yakından izliyoruz. Bu ölçümler, hizmet yelpazemizin her geçen gün daha da genişlemesini sağlıyor. Böylece müşteri odaklı hizmet anlayışına yeni bir boyut getiriyoruz. Primeclass'ta 2009 hedefimiz 12 milyon yolcu ağırlamak.''

Bildiricioğlu, yaptıkları işin küresel bir bakış açısı gerektirdiğini vurgulayarak, hem bulundukları ülkedeki kişilerin alışkanlıklarını, eğilimlerini, hem de havalimanını kullanan yolcuların profilini bilmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Beklentileri tek bir adreste karşıladıklarını ifade eden Bildiricioğlu, Primeclass CIP Servisinin, seyahatlerde evden araçla alınarak havalimanına getirmek, özel güvenlik ve pasaport geçişine olanak sağlamak, lounge hizmetlerinden uçak kapısına golf aracıyla bırakılmaya kadar bir çok ayrıcalığı özel müşterileriyle buluşturduğunu bildirdi.

Bildiricioğlu, Havaş Turizm'in seyahat organizasyonlarında havalimanı dışında, otelcilik, biletleme ve etkinlik, seminer, kongre ve organizasyon faaliyetleri ile seyahatin her aşamasında beklentilere cevap verecek nitelikte ürünler sunduğunu belirtti.