S. Arabistan’da bir hastane için hasta yatağı alınacak

Suudi Arabistan’da medikal ekipmanlar, cihazlar ve sarf malzemeler konusunda toptan satış yapmakta olan firma 199 ad elektrikli hasta yatağı için fiyat teklifi talep ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suudi Arabistan’da 2007 yılından bu yana medikal ekipmanlar, cihazlar ve sarf malzemeler konusunda toptan satış faaliyetlerinde bulunmakta olan bir firma özel bir hastanenin ihtiyacı olan 199 ad elektrikli hasta yatağı için fiyat teklifi talep etmektedir.

Kamu yatırımlarının artırılarak ekonomik çeşitliliğin sağlanması ve yabancı yatırımcıların ülkeye çekilmesi, yüksek yaşam standartlarının korunması açısından önem verilen bir husustur. Aynı zamanda, bakanlıklarda ve diğer kamu kuruluşlarında da özel yatırımların çeşitli yollarla teşvik edilmesi ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir.

Hızla artan genç nüfusa iş imkânları yaratılamamasının göçmen işçilerin sayısı artmaya devam ettiği sürece sosyal düzen üzerinde büyük bir tehdit oluşturacağı tahmin edilmektedir. Bu nedenle bir yandan işgücünün eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve niteliklerinin geliştirilmesine çalışılmakta, bir yandan da bazı sektörlerde yalnızca Suudiler’in istihdam edilmesi uygulamasına geçilmektedir.

Petrol dışındaki sektörler, ekonominin çeşitlendirilmesine yönelik çalışmalarla birlikte giderek önem kazanmaya başlamıştır. Petrol dışındaki sektörlerde özel sektörün 2/3 oranında ağırlığı vardır. Özel sektör ithalat, toptancılık ve perakendecilik, finans, inşaat, ziraat, madencilik ve hizmet sektöründe yoğunlaşmıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir & Madam,
We are ***** Medical Systems a specialized Healthcare Company based in Riyadh Saudi Arabia.
Our Company has been on market since late 2007 and we do offer a wide portfolio of products including but not limited to ENT, Audiology, Health Care Information, Laboratory, Neurology, Furniture, Pharmacy, as well as Hospital & Laboratory equipment.
We are working on project with Privet Hospital in Riyadh- KSA and we do have among the item Electric bed - Complete quantity 199.
Would kindly request you to provide us with your quotation for the mentioned item(Provide a soft copy of the catalogs and any useful material).

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338733_hospital-electric-beds-import-inquiry-from-saudi-arabia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir