Sanal alışverişte 'Nebbu' krize rağmen hedef yükseltti

e-ticaret portalı "Nebbu.com" 2009 yılı için ciro hedefini 8 milyon TL'ye çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Ticarethaneler 2008 yılında adeta soluksuz kalırken, hedeflediklerinin üzerinde ciro yaptıklarını açıklayan Nebbu.com yetkilisi Muhammet Çörekçi koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen sanal alışveriş portallarında, ekonomik krize aldırmadan atılım yapmanın avantajlara yol açabildiğini söyledi. Yeni yıl için ciro hedeflerini 8 milyon TL'ye çıkardıklarını anlatan Çörekçi; portalların 'avantajlı kampanya' konseptleri nedeniyle klasik ticaret işletmelerinin kan kaybının artarak süreceğini vurguladı.

Nebbu.com'da elektronik eşya, mobilya, beyaz eşya, oyuncak, oto aksesuar, hediyelik eşya, küçük ev aletleri, sağlık ve güzellik gibi çeşitli kategorilerde kaliteli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ürünlerin satışı yapılmakta.

Şirket merkezinin İstanbul Toptancılar Çarşısı'nda olması ve en çok satılan ürünleri daima stoğunda bulundurması nedeniyle firma sipariş verilen ürünlerin yüzde 90'ının aynı gün kargo yapılmasını sağlıyor. Bu da sipariş verilen ürünün müşteriye gecikmeden ulaşmasını sağlıyor.