Sensimar Oteli, Side'de açıldı

TUİ'nin prestij markası olan Sensimar Otelleri, Türkiye'deki ilk otelini Antalya'da açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANTALYA - TUI'nin prestij markası olan Sensimar Otelleri, Türkiye'deki ilk otelini Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde açtı.

Sensimar Side Resort & Spa Oteli'nin açılışına TUI Almanya Orta ve Uzak Mesafeler Turizm Yöneticisi Dr. Ingo Burmester, Emirhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Demirci, Almanya ve Türkiye'den çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Dr. Ingo Burmester, Sensimar Otellerinin TUI'nin prestij markası olduğuna dikkati çekerek, "Side'de açtığımız Sensimar Oteli, TUI'nin amiral gemisidir. Side'deki bu otel, Emirhan Otelleri tarafından işletilecek. Sensimar Otelleri açarken, ilk anlaşmayı Emirhan Otelleri ile Side'de Sensimar Oteli'ni açmak için yaptık" dedi.

Emirhan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Demirci ise Akdeniz'deki ilk Sensimar Oteli'ni açmak için kendileriyle anlaşma yapan TUI'ye teşekkür etti.

Side'de açılan Sensimar Side Resort ve Spa Oteli'ni, balayı ve evlilik yıl dönümlerini kutlayan üst gelirliler tercih ediyor. 15 bin metrekare alan üzerine yapılan otelde 237 oda, 490 yatak bulunuyor.

Restoranlar, kapalı ve açık yüzme havuzu, spor aktivite alanları bulunan otelde, wellness ve spa merkezi de yer alıyor. Sensimar Otelleri'nde yatak kapasitesi 250'yi geçmiyor. 35-55 yaş grubuna hitap eden ve çocuk konsepti bulunmayan otelde, yüksek sesle müzik dinlenmiyor. Yüksek gelirli kişilerin tercih ettiği Sensimar Oteli'nin sloganı ise "Denizdeki evim".

TUI, 2010 yılı için Türkiye'de ve Yunanistan'da ikişer, Mısır'da ise bir otel daha açacak.