Sigorta hizmeti satın alacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
ANKARA- Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara onshore-offshore tesislerinde yangın riski, terör, üçüncü şahıs sorumluluk ve hırsızlık sigortası hizmet alımı işlerini "açık ihale usulü" ile ihale edecek. TPAO'nun Kamu İhale Bülteni'nin bugünkü sayısında yayımlanan duyurusuna göre, 31 Ocak 2013-31 Ocak 2014 tarihlerini kapsayacak işin ihalesi, 17 Ocak 2013 tarihinde saat 14.30'da TPAO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.
 
İhaleye, 5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu'na göre Türkiye'de faaliyette bulunan ruhsatlı sigorta şirketleri katılabilecek. Plasmanın en az yüzde 50'si Londra, Kıta Avrupa ve/veya Amerika reasürörleri tarafından yapılacak. Plasman yapılan reasürörlerin yüzde 100'ünün Standard and Poors'a göre finansal güçlülük notlarının en az (BBB ) ve üstü kalitedeki veya A.M. Best'e göre de finansal güçlülük notlarının en az (A-) kalite ve üstü kalitedeki reasürans firmalarına plase edildiğini gösteren orijinal veya fotokopi kotasyon mektupları ibraz edilecek.
 
İhale dokümanı, TPAO'nun resmi web sitesinde görülebilecek veya 100 lira karşılığında TPAO Makina-İkmal ve İnşaat Daire Başkanlığı Gümrük Sigorta ve Nakliyat Müdürlüğü'nden satın alınabilecek.