Smile ADSL'den ”Smile vitamin” paketi

MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmış paket ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Smile ADSL'in, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanmış ve sürekli güncellenen "Smile vitamin" paketini sunduğu bildirildi.

Smile ADSL'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanmış ve sürekli güncellenen "Smile vitamin" paketini, ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine sunduğu belirtildi.

Öğrencilerin derslere ilgilerini arttıracak sesli konu anlatımları, matematik, fen, teknoloji, Türkçe ve sosyal bilgiler derslerini kapsayan 3 bin 200'ün üzerinde interaktif etkinlik, deneyler, değerlendirme ve seviye tespit sınavları ile 870'in üzerinde soru cevap etkinliğini içeren "Smile vitamin" paketinden, ayda 5 liraya Smile ADSL abonelerinin yararlanabileceği ifade edildi.

"Smile vitamin"in sadece öğrencilere değil öğretmenlere de hitap ettiği vurgulanan açıklamada, öğretmenlerin, tamamı sesli ve görsel anlatımlı olan "Smile vitamin"i ders esnasında kullanarak, öğrencilerin derse ilgisini artıracakları, "Smile vitamin" ile pratikte yapılması zor olan deneyleri yapabilecekleri, anlatması güç olan soyut kavramları kolayca anlatabilmelerini sağlayacağı bildirildi.

"Smile vitamin"de yer alan hazır sınıf etkinliklerinin, power point sunumları, sınav, ödev ve ek kaynak özellikleri ile öğretmenlerin ders hazırlıklarını da kolaylaştıracağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Smile vitamin hizmetinden birden çok kullanıcı da çok uygun fiyatlarla yararlanabilecek. Bir kullanıcı ayda 5 liraya, yıllık 36 liraya; 2 kullanıcı ayda 9 liraya, yıllık 63 liraya; 3 kullanıcı ayda 13 liraya, yıllık 90 liraya 365 gün boyunca Smile vitamin'i kullanabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretim programıyla uyumlu olan Smile Vitamin'de deneyler, etkinlikler, çözümler ve konu anlatımlarının yanında öğrencilerin kendilerini test etmesi için tarama testleri ve seviye belirleme sınavları da bulunuyor. 1 Mb ve üzeri internet bağlantı hızı olan tüm aboneler, Smile vitamin'i rahatlıkla kullanabilecek. Smile ADSL aboneleri, 0212 444 33 75 numaralı Smile ADSL 'Gülümseten Hat'tan veya 'www.smilevitamin.com' adresinden Smile vitamin'e abone olabilecek."