SSM, 13 uzman yardımcısı alacak

Başvurular, 17 Ağustos 2009 tarihine kadar devm edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) 10 teknik ve 3 de genel idare hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 13 uzman yardımcısı alacak.

Savunma Sanayii Müsteşarlığından yapılan duyuruya göre, uzman yardımcılığı için açılacak sınava, en az dört yıllık lisans eğitimi veren yurt içindeki veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtdışındaki dört yıllık yüksek öğretim kurumları mezunları başvurabilecek.

Bu kapsamda 10 teknik uzman yardımcılığı sınavına başvuracak adaylarda, mühendislik fakültelerinin uçak, uzay ve havacılık ile makina, bilgisayar, elektrik-elektronik, endüstri ve gemi inşa mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı aranıyor.

Genel idare hizmetleri sınıfı için alınacak uzman yardımcısı adaylarının ise, siyasal bilgiler ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor.

Her iki bölüm için başvuracak adayların, öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi tarafından 28-29 Haziran 2008 veya 27-28 haziran 2009 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) birinden 85 puan almış olmaları da gerekiyor.

Uzman yardımcılığı başvuruları, adaylardan istenen diğer belgelerle birlikte 17 Ağustos 2009 tarihine kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığının ilgili birimine yapılabilecek.