Sunexpress, Bursa'dan İzmir ve Antalya'ya uçacak

1 Eylül'den itibaren Bursa'dan karşılıklı olarak İzmir ve Antalya seferleri başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Sunexpress, 1 Eylül-25 Ekim tarihlerinde Bursa-İzmir arasında haftada 4, Bursa-Antalya arasında ise haftada 2 gün karşılıklı uçuş gerçekleştirecek. 

Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Gönlüferah Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Sunexpress'in Bursa'dan Diyarbakır, Erzurum ve Trabzon'a düzenlediği uçuşlara 2 yeni ilin daha eklendiğini belirtti. 

Sunexpress olarak Türkiye'nin önemli sanayi ve tekstil merkezlerinden Bursa ile İzmir ve Antalya arasında direkt uçuşlara 1 Eylül itibariyle başlayacaklarını bildiren Say, İzmir'e pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri, Antalya'ya ise perşembe ve pazar günleri, 25 Ekime kadar Bursa'dan karşılıklı seferlerin yapılacağını kaydetti. 

Say, uzun yıllar hava yolu ulaşımı konusunda yenilikçi çözümler bekleyen Bursa'ya Sunexpress'in güvenli ve kaliteli hizmetini sunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: 

"Anadolu'ya başlattığımız uçuşlar sırasında, güçlü sanayisi ve turizm imkanlarıyla Türkiye'nin 4. büyük kenti Bursa'nın önemli bir hava taşımacılığı potansiyeline sahip olduğunu tespit ettik. Mevcut Erzurum, Diyarbakır ve Trabzon uçuşlarımızın üzerine şimdi de Bursa'yı Türkiye'nin batıya açılan kapısı İzmir ve turizmin merkezi Antalya'ya bağlıyoruz. Yeni uçuşlarımızın Bursalılara hayırlı olmasını, illerimiz arasındaki turizm ve ticaret hacmini artırmasını dilerim." 

SunExpress'in bilet fiyatlarının vergi ve harçlar dahil 49 YTL'den başladığını belirten Say, biletlerin, acentelerin yanı sıra "444 0 797"den ulaşılabilen çağrı merkezi ve "www.sunexpress.com" adresli internet sitesi ile iç hat uçuşlarına ait biletlerin de Türk Hava Yolları'nın satış noktalarından alınabildiğini bildirdi. 

Say, yeni seferler sayesinde Bursa'nın daha büyük bir ivme kazanacağını vurgulayarak, ileride Bursa'dan başka illere ve ülkelere uçak seferleri konulması konusunda çalışmaların devam ettiğini, bu konudaki hazırlıkların ciddi olarak sürdürüldüğünü kaydetti.