SunExpress, Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Bodrum seferlerine başlıyor

Yeni seferlerin eklenmesiyle, SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iç hatlarda uçtuğu şehir sayısı da 14'e çıkacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - SunExpress'in, 6 Temmuz'dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Bodrum'a uçmaya başlayacağı bildirildi.

Yeni seferlerin eklenmesiyle, SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iç hatlarda uçtuğu şehir sayısı da 14'e çıkacak.

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen–Malatya uçuşları pazartesi ve çarşamba, Kayseri ve Gaziantep uçuşları ise salı ve cuma günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. Sabiha Gökçen–Bodrum uçuşu çarşamba, Bodrum–Sabiha Gökçen uçuşu da cuma günleri yapılacak.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, konuya ilişkin açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Yeni başlayacak Gaziantep, Kayseri ve Malatya seferleriyle birlikte, iç hat uçuş ağımızın önemli bir parçasını tamamlamış olacağız. İstanbul Sabiha Gökçen'de ise ciddi bir büyüme yakaladık ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni destinasyonlar dahil, İstanbul'dan iç hatlarda 14 noktaya, haftada toplam 216 sefer düzenleyeceğiz. Amacımız, İstanbul Sabiha Gökçen'den uçtuğumuz merkezlerin sayısını daha da çoğaltmak ve daha fazla Anadolu şehrine SunExpress'in güvenli ve kaliteli hizmetini ulaştırmaktır."

SunExpress'in ayrıca, İstanbul Sabiha Gökçen'den İzmir, Antalya, Diyarbakır, Adana ve Trabzon'a yaptığı seferler sayılarını da artıracağı kaydedildi.