TASİŞ, 22 adet taşıt satmak üzere ihale açtı

İstanbul İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 550 TL en çok 65 bin TL arasında değişen, vasıtalar, açık artırma suretiyle satılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü İstanbul Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü, Gümrük Mevzuatı uyarınca tasfiyelik hale gelen muhtelif cinste toplam 22 adet taşıtı satmak üzere ihale açtı.

İstanbul İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 550 TL en çok 65 bin TL arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 55 TL ile en çok 6 bin 500 TL arasında olan vasıtalar, açık artırma suretiyle satılacak.

İhale, 10 Mart 2009 tarihinde saat 9.30'da İstanbul Yeşilköy'de bulunan Dünya Ticaret Merkezindeki ihale salonunda gerçekleştirilecek.

Ancak araçlara alıcı çıkmadığı taktirde ikinci artırma 13 Mart, üçüncü ihale ise 18 Mart 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Binek oto, kamyon, kamyonet, tanker ve minibüsten oluşan araçlar, TASİŞ İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü ile Erenköy K.A. İşletme Şefliğinde bulunmakta.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedeli mukabili, Bölge Müdürlüğü ve Tasfiye İşletme Şube Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Bu arada Tokat Çamlıbel EDAŞ Tokat İl Müdürlüğü tarafından, ekonomik ömrünü doldurmuş 3 adet araç kapalı zarf teklif alma usulü ile satılacak.

Satış, 10 Mart 2009 tarihinde saat 14.00'de müdürlükte yapılacak.