TASİŞ eşya satışı için ihale açtı

İhale, 24 Mart tarihinde İstanbul Küçükbakkalköy'de bulunan Dudullu Caddesi İETT Anadolu garajı yanında gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü ile Ankara Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü muhtelif cins ve miktarda eşyanın satışı için ihale açtı.

Erenköy İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 630 TL ile en çok 375 bin TL arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 63 TL ve en çok 37 bin 500 TL arasında olan eşyalar açık artırma usulü ile satılacak.

İhale, 24 Mart 2009 tarihinde saat 09.30'da İstanbul Küçükbakkalköy'de bulunan Dudullu Caddesi İETT Anadolu garajı yanında gerçekleştirilecek.

Ancak alıcı çıkmadığı taktirde ikinci ihale 27 Mart, 3. ihale ise 31 Mart 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartname ve eklerini bedeli karşılığı Bölge Müdürlüğü ve Şube Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Söz konusu ihale ile muhtelif cins ve miktarda batarya, bilgisayar, plastik eşya, traktörler için vites kutusu, benzin depo kapak yatağı, makine aksam, kutu ve giyim eşyası satılacak.

Ankara Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü

Öte yandan Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü Ankara Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Mersin Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü de muhtelif cins ve miktarda eşyayı satacak.

Mersin Tasfiye İşletmesi Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 933,66 TL ile en çok 104 bin 500 TL arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 93,37 TL en çok 10 bin 450 TL arasında olan eşyalar açık artırma usulü ile satılacak.

Satış, 24 Mart 2009 tarihinde saat 09.30'da Tarsus Yenice'de bulunan Tarsus-Adana E-5 karayolunun 7. kilometresinde gerçekleştirilecek.

Verilen teklifler uygun görülmediği veya ihale gerçekleşmediği taktirde ikinci satış 27 Mart, 3. satış ise 31 Mart 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

Katılımcılar şartnameyi bedeli karşılığı Bölge Müdürlüğü ve Şube Müdürlüklerinden alabilecekler.

Söz konusu ihale ile satılacak olan eşyalardan bazıları şöyle:

"Motor yağı, muhtelif eşya, pompa malzemesi, promosyon malzemesi, etiket ve ambalaj kutusu, plastik sedef kılıf, tarım yedek parçaları, boş konteyner, metal aksam ve parçaları, kupa bardak, kurşunsuz benzin, fermuar."