TASİŞ motorin satmak üzere ihale açtı

İhale, 24 Mart'ta tarihinde saat 13.30'da İstanbul Küçükbakkalköy'deki ihale salonunda yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü, tasfiyelik hale gelen çeşitli miktarlarda motorini satmak üzere ihale açtı.

Erenköy İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 57 TL ile en çok 31 bin 594,78 TL arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 6 TL ve en çok 3 bin 160 TL arasında olan motorin, "açık artırma usulü" ile satılacak.

İhale, 24 Mart 2009 tarihinde saat 13.30'da İstanbul Küçükbakkalköy'de bulunan Dudullu Caddesi İETT garajı yanı adresindeki ihale salonunda yapılacak.

Alıcı çıkmadığı veye satış gerçekleşmediği taktirde ikinci ihale 25 Mart, üçüncü ihale ise 26 Mart 2009 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedeli mukabili, bölge müdürlüğü ve şube müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Satışı gerçekleştirilecek olan motorin Haramidere POAŞ'ta bulunmakta.

Bu arada Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü İstanbul Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü İstanbul İşletme Şube Müdürlüğü gümrük mevzuatı uyarınca tasfiyelik hale gelen muhtelif cinste toplam 26 adet vasıtanın satışı için ihale açtı.

Buna göre İstanbul İşletme Şube Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az bin 500 TL en çok 44 bin TL arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 150 TL en çok 4 bin 400 TL arasında olan araçların satışı, 3 Nisan 2009 tarihinde saat 9.30'da İstanbul Yeşilköy'de bulunan Dünya Ticaret Merkezi Bulvarı numara 14'deki ihale salonunda yapılacak.

Binek oto, minibüs, jeep ve motorsikletten oluşan araçların satışına katılmak isteyenler şartnameyi bedel karşılığı Bölge Müdürlüğü ve Tasfiye İşletme Şube Müdürlüklerinden satın alabilecekler.