TEB'den Burçelik ve Burçelik Vana'ya kredi

Anlaşma ile Burçelik'e 5 milyon lira, Burçelik Vana'ya ise 3 milyon lira kredi kullandırılması amaçlanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bursa şubesi tarafından Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş ve Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye kullandırılmak üzere sağlanan krediye ilişkin sözleşmenin imzalandığı bildirildi.

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Türk Ekonomi Bankası Bursa Şubesi tarafından temin edilen Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş'ye kullandırılmak üzere 5 milyon lira, Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye kullandırılmak üzere 3 milyon lira krediye ilişkin sözleşmenin imzalandığı ifade edilerek, şirketin bağlı ortaklığı Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye kullandırılmak üzere 3,5 yıl vadeli, 850 bin euro tutarlı, Fransız Kalkınma Ajansı kaynaklı AFD İşletme kredisinin de bugün itibari ile kullanılabilir duruma geldiği belirtildi.

Söz konusu kredi kullandırımı ve limit tahisisi doğrultusunda firma adına kayıtlı bulunan Bursa İli, Nilüfer İlçesi Minareli Çavuş Mahallesindeki bir katlı betonarme karkas fabrika binası ve arsası 1. dereceden 8 milyon 275 bin 21 lira  tutarlı ipotek verildiği kaydedildi.