TEDAŞ 5 ilde gayrimenkul satacak

Eskişehir, Tekirdağ, Giresun, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta bulunan bazı taşınmazlar satılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - TEDAŞ Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Tekirdağ, Giresun, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta bulunan bazı taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Mülkiyeti Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait taşınmazlar şirketten ayrı olarak satış yöntemiyle özelleştirilecek.

9 adet arsa, trafo yeri ve 2 dükkandan oluşan taşınmazların satışı, kapalı teklif usulü ile TEDAŞ Genel Müdürlüğü Atıl Taşınmaz Mal Satışı İhale Komisyonunca gerçekleştirilecek. Kamu yararı görülmesi halinde ihale, pazarlık ya da açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler ihale şartları belgesini, taşınmazların bulunduğu İl Müdürlükleri ile TEDAŞ Genel Müdürlüğünden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 25 Mart 2009 tarihinde saat 12.00'ye kadar TEDAŞ'ta bulunan Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Muhaberat Servisine elden teslim edilecek.

Buna göre teklifler aynı gün saat 14.00'de TEDAŞ Genel Müdürlüğünde açılacak.

Katılımcılardan 960 TL ile 33 bin 940 TL arasında değişen oranlarda geçici teminat bedeli alınacak olan ihale ile satılacak olan taşınmazların bulundukları yerler ve vasıflar şöyle:

"Eskişehir'in Osmangazi ilçesi Sultandere Mahallesinde 176 bin 984,24 metrekare arsa, aynı yerde 3 bin 700 metrekare arsa, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Gazimustafa Kemalpaşa Mahallesinde 330 metrekare arsa, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesinde 848,54 metrekare arsa, Giresun'un Görele ilçesi Tepebaşı Mahallesinde 547,54 metrekare eski santral binası arsası, Elazığ merkez ilçe Sürsürü Mahallesinde 600-419-316 ve 292 metrekarelik arsalar, Elazığ Aksaray Mahallesinde 998 metrekare trafo yeri, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Altunelma Mahallesinde 43,33 metrekare iki dükkan"