Telekom, 8 Megabit'te 'bir milyon'a ulaştı

Mayıs ayından itibaren kullanıcıların beğenisine sunulan 8 Mbps'e kadar hızlı internet paketleri büyük ilgi gördü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türk Telekom tarafından mayıs ayından itibaren kullanıcıların beğenisine sunulan 8 Mbps'e kadar internet tarifelerinden yararlananların sayısı  4 ayda 1 milyon kişiye ulaştı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, interneti daha geniş kitlelere daha yüksek hızda sunma amacıyla mayıs ayında, Türk Telekom tarafından İnternet Servis Sağlayıcılara (İSS) toptan olarak sunulan ve İSS'ler tarafından kullanıcılara ulaştırılan 8 Mbps'e kadar hızlı internet paketlerinin büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, 4 ayda 8 Mbps'e kadar hızlı internetten faydalanmaya başlayan kullanıcıların sayısının 1 milyonu aştığı ifade edildi.

Modern teknolojileri Türkiye'nin her köşesine taşıyacak şekilde altyapı yatırımlarını sürdüren Türk Telekom'un, bu altyapının en verimli ve etkin şekilde kullanılması hedefiyle de çalışmalarını sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, Türk Telekom'un, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını tespit ederek, kullanım alışkanlıklarını en iyi karşılayan ürün ve hizmetleri sunduğu ve mayıs ayı içerisinde de 8 Mbps'ye kadar hızlı internet paketlerini tek bir fiyat altında topladığı hatırlatıldı.

Açıklamada görüşlerine de yer verilen Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, tüm internet servis sağlayıcılara 4 GB, 6GB ve limitsiz seçeneklerle sunulan 8 Mbps'e kadar hızlı ADSL hizmetine gelen yoğun talepten memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Tüketicilerimize en son teknolojiyi, kolay anlaşılabilir ve uygun fiyatlı çözümlerle ulaştırmaya devam ediyoruz. 8 Mbps'e kadar hızlı ADSL hizmeti de tüketiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İlk ay sonunda kullanıcı sayısı 100 bini geçerken, şimdi ise 1 milyona ulaşmış durumda. Bu tarifeleri kullanıcılara ulaştıran İnternet Servis Sağlayıcıları sayesinde, daha yüksek rakamlara da ulaşılmasını bekliyoruz."