Temsa'dan kapsamlı 'araç takip sistemi'

'Canteriniz' ile donatılmış sistem; kilometre, yakıt, konum, hız, hız aşımı gibi temel bilgileri filo yöneticilerine anında ulaştırıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 ADANA - Sabancı Holding'e bağlı Adana'da kurulu otobüs, midibüs ve hafif kamyon üreticisi Temsa Global AŞ, filoların etkin yönetimi ve denetimi için Mitsubishi Fuso Canter'i araç takip sistemi ile donattı.

Temsa Global AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yenilikçi ve müşteri odaklı çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi. Bu kapsamda, filoların etkin yönetimi ve denetimi için Fuso Canter'in araç takip sistemi 'Canteriniz' ile donatmaya başladığı açıklandı.

Filo yöneticilerinin, araç takip sistemli Fuso Canterler ile filolarını tek bir merkezden takip edebildikleri bildirildi. Sistem, kilometre, yakıt, konum, hız, hız aşımı gibi temel bilgileri filo yöneticilerine anında ulaştırıyor.

Filo yöneticileri aracın hareketli olup olmadığını, kasa kapılarının ne zaman açıldığını, eğer alarm ikazı devreye girerse araç takip sistemi sayesinde anında öğrenebiliyor. Müşterilerin farklı ihtiyaçlarına göre sisteme kamera ve belirlenen sıcaklık derecesi aşımı uyarısı gibi farklı özellikler de eklenebiliyor.

Açıklamada, filo yöneticilerinin sistem sayesinde güzergahları daha verimli planlayarak filolarını etkin bir şekilde yönetebildikleri, araç ve yük güvenliğini de en modern şekilde kontrol altında tuttukları belirtildi.

Tasarruflu sistem

Sistem, hız kontrolleri ile yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olmasının yanında sürüş ve sürücü güvenliğini sağlayarak kaza nedeniyle oluşabilecek maddi kayıpları önlüyor. Ayrıca, online takip sayesinde araç sürücüleri ile cep telefonu iletişimini en aza indirdiği için maliyetlerin azalmasını sağlıyor.

Bu arada, araç takip sistemli Mitsubishi Fuso Canter alanlara, 1 yıl boyunca "aylık hizmet bedelin"nin de hediye edildiği vurgulandı.

Tüm Canter modellerine uygulanabilen "Canterinizle Araç İzleme Sistemi"nin tavsiye edilen perakende satış fiyatının  temel takip paketi için 675 YTL KDV, kamera paketinin 261,58 YTL KDV, sıcaklık paketinin 41,11 YTL KDV, alarm pedalının ise 11,84 YTL KDV olduğu kaydedildi.