THY ve Tofaş'tan indirim ve mil kampanyası

Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles üyelerinin hesaplarına işlenmiş en az bir uçuş bulunması gerekiyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY) ve Tofaş, özel yolcu programı Miles&Smiles üyelerine Fiat, Alfa Romeo ve Lancia markalı otomobiller satın aldıklarında özel indirimler sunan ve mil kazanmalarını sağlayan ortak bir kampanya başlattı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, kampanyadan Fiat Linea, Bravo, Grande Punto, Albea Sole, Palio Sole, Panda, 500; Alfa Romeo MiTo, 147, 159, GT, Brera ve Spider; Lancia Ypsilon ve Delta gibi modellerden satın alan Miles&Smiles üyeleri yararlanacak.

Tofaş'ın THY ile birlikte geliştirdiği ortak kampanyadan, 31 Aralık 2009'a kadar Fiat, Alfa Romeo ve Lancia ürün yelpazesine ait otomobil satın alacak Miles&Smiles üyeleri veya birinci derece yakınları faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında, Tofaş'ın Fiat Linea, Bravo, Grande Punto, Albea Sole, Palio Sole, Panda, 500; Alfa Romeo MiTo, 147, 159, GT, Brera, Spider ile Lancia Ypsilon ve Delta gibi modellerinde anahtar teslim satış fiyatı üzerinden 500 TL ekstra indirim avantajı sağlanacak.

Kampanya süresince ayrıca Fiat, Alfa Romeo ve Lancia markalı otomobil satın alan Classic kart sahipleri 10 bin mil, Classic Plus kart sahipleri 15 bin mil, Elite kart sahipleri 20 bin mil ve Elite Plus kart sahipleri ise 25 bin mil kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, "Özel yolcu programımız Miles&Smiles üyelerine bu çok önemli ayrıcalığı sunmaktan kıvanç duyuyoruz. Bu işbirliği ile Fiat, Alfa Romeo ve Lancia'dan otomobil satın alan Miles&Smiles üyelerimiz hem mil kazanıp hem de indirimden faydalanabilecek. Üyelerimize son dönemde farklı sektörlerdeki kuruluşlardan yaptıkları alışverişler karşılığında mil kazanma imkanı sunduk. Miles&Smiles'a önümüzdeki günlerde yeni firmaların da katılması ile bu ayrıcalığı daha da arttırmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Tofaş'ın üst yöneticisi (CEO) Ali Pandır da şunları kaydetti:

"Çatısı altında Fiat, Alfa Romeo ve Lancia gibi global büyüklükte markaları temsil eden Tofaş olarak kurumsal işbirlikleri ve pazarlama alanında yenilikçi çalışmalar gerçekleştirmeye büyük önem veriyoruz. Bu anlamda 76. kuruluş yılını kutlayan ve Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan THY ile işbirliği yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de ilk defa bir havayolu şirketi ile 3 ayrı otomobil markasının aynı anda start verdiği bu işbirliğiyle Fiat, Alfa Romeo ve Lancia markalı modellerimizden satın alan müşterilerimize mil kazanmaları ayrıcalığı sağlıyor olacağız. Hem Tofaş'a hem de Türk Hava Yolları'na yeni açılımlar getirecek bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum."

Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles kart sahiplerinin aracını satın almadan önce 444 22 55 numaralı Fiat Çağrı Merkezi'ni ya da 444 19 10 Alfa Romeo& Lancia Çağrı Merkezi'ni arayıp kampanyaya kaydını yaptırmaları gerekiyor.

Bu işlemin ardından Fiat, Alfa Romeo ve Lancia bayilerinden herhangi birinden araç satın alımında indirim avantajından yararlanmak mümkün olabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Miles&Smiles üyelerinin hesaplarına işlenmiş en az bir uçuş bulunması gerektiği de bildirildi.