TMSF satışa çıkardı

TMSF, Toprak Eminönü Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Esyem Adapazarı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Eminönü Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü 3 milyon 600 bin TL, Esyem Adapazarı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü ise 3 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İhaleler 30 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TMSF’nin ticari ve iktisadi bütünlük satışına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Fon, borçluların borçlarından dolayı haczedilen; İstanbul’un Fatih ilçesindeki kayıtlı 54 adet bağımsız bölümden oluşan Toprak Eminönü Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü 3 milyon 600 bin TL muhammen bedelle.satışa çıkardı.

İhaleye katılabilmek için Fon’un Vakıflar Bankası’ndaki hesabına 360 bin TL teminatın "Toprak Eminönü Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli" açıklaması ile yatırılması gerekiyor. Teminatın yatırıldığını gösteren dekontun veya teminat mektubunun veya T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları, T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahvillerin Fon adına blokede tutulduğuna dair bankaca düzenlenmiş belgenin şartnamede belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 27 Nisan 2012 tarihinde saat 17:00’a kadar Satış Komisyonu’na teslim edilmesi gerekiyor. Satış için ihale 30 Nisan 2012 tarihinde saat 10.00’da Fon’un İstanbul’daki merkezinde yapılacak.

İhale, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek olup, Kurul’un onayı ile sonuçlandırılacak. Kurul’un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 4 Mayıs 2012 tarihinde saat 10.00’da aynı adreste yapılacak.

Esyem Adapazarı'na 3 milyon fiyat biçildi

TMSF, borçlu Esyem Eskişehir Yem Sanayi A.Ş.’den haczettiği Esyem Adapazarı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü 3 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İktisadi Bütünlük, Adapazarı-Ankara Karayolu 8. km Erenler/Sakarya adresinde bulunan Esyem Adapazarı Yem Fabrikasının faaliyetini sürdürmesi için gerekli olan gayrimenkuller ve menkullerden oluşuyor.

İhaleye katılabilmek için Fon’un Vakıflar Bankası’ndaki hesabına 300 bin TL teminatın "Esyem Adapazarı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli" açıklaması ile yatırılması gerekiyor. Teminatın yatırıldığını gösteren dekontun veya teminat mektubunun veya T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları, T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahvillerin Fon adına blokede tutulduğuna dair bankaca düzenlenmiş belgenin şartnamede belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 27 Nisan 2012 tarihinde saat 17:00’a kadar Satış Komisyonu’na teslim edilmesi gerekiyor.

Satış için ihale 30 Nisan 2012 tarihinde saat 11.00’da Fon’un İstanbul’daki adresinde gerçekleştirilecek. Kurul’un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 4 Mayıs 2012 tarihinde saat 11:00’da yine aynı adreste yapılacak.

(ANKA)

Bu konularda ilginizi çekebilir