TOBB Kadın Girişimciler Kurulu 25 Ağustos'ta toplanıyor

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek kongreye, 600'ü aşan kadın girişimci katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - I. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Kongresi 25 Ağustos'ta Ankara'da toplanacak.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek kongreye, 600'ü aşan kadın girişimci katılacak.

Kongre'nin açış konuşmaları, TOBB Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu Onursal Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş tarafından yapılacak.

Açılış konuşmalarından sonra TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu katılımcılara, "Türkiye Ekonomisi, Kadın Girişimcilerimiz" konulu bir sunum yapacak.

Kongrenin öğleden sonraki bölümünde ise, "Türkiye Kadın Girişimciliği: Yasal, Kurumsal Altyapı Sorunlar" ve ardından da "AB Katılım Süreci ve Kadın Girişimciliği" konulu iki panel gerçekleştirilecek.

Program kapsamında, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş'ın başkanlığında bir araya gelecek.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Parseker ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş tarafından, "Oda/ Borsa Seçimleri ve Kadın Girişimciler" ve "Daha Fonksiyonel İl Kadın Girişimciler Kurulu" konulu interaktif tartışma oturumları sonrasında TOBB'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongre Hisarcıklıoğlu'nun kapanış konuşmasıyla sona erecek.